Jobmarkt Nederland: hier wachten de beste kansen voor placements Jobmarkt Nederland: hier wachten de beste kansen voor placements
 
 
Advertsdata
Jobmarkt Nederland
Februari 2020
 
 
 
index Jobmarkt Newsletter
 
Nieuwe analyse jobmarkt:
 
Hier wachten de beste kansen voor placements
 
 
 
ONZE THEMA'S:
 
Ontwikkeling vacaturemarkt
Top 3 beroepsgroepen: hier wachten de beste kansen voor placements
Tip van de maand: E-mailalert instellen
 
 
 
Ontwikkeling vacaturemarkt
Jobaanbod groeit
 
Advertentieomzetten duidelijk gestegen
 
Jobadvertenties en advertentieomzetten,
Bron: evaluatie van 14 online-media
 
Meer informatie over de ontwikkeling van de vacaturemarkt in de afgelopen 12 maanden vindt u hier.
 
 
 
 
 
Top 3 beroepsgroepen op basis van advertentieomzetten: hier wachten de beste kansen voor placements
 
Het vacature-aanbod laat zien welke vakkrachten momenteel nodig zijn. Maar alleen het feit dat er naar gezocht wordt, betekent nog niet dat de adverterende bedrijven ook bereid zijn te investeren in het aantrekken van nieuw personeel – de advertentieomzetten zijn daar een goede indicatie voor.

Gemeten naar de advertentieomzetten werd de top in Nederland in 2019 gevormd door beroepen in het bouwwezen en de ambachtelijke sector. Er lijkt zeer dringend behoefte te zijn aan ambachtslieden, aangezien er ruim 46 miljoen euro in geïnvesteerd werd. Maar ook voor het aantrekken van medewerkers op het gebied van transport, verkeer, logistiek en opslag lagen de uitgaven met ruim 24 miljoen euro hoog. Hetzelfde gold voor distributie/verkoop, waar het om ruim 22 miljoen euro ging.

Dus deze vakkrachten hebben zeer goede vooruitzichten op placements, aangezien hier het meest aan besteed wordt.
 
 
Top 3 beroepsgroepen op basis van advertentieomzetten

Analyseperiode: 01.01.–31.12.2019
Bron: evaluatie van 15 online-media
 
Meer informatie over de vacaturemarkt en index Advertsdata vindt u hier onder Actueel.
 
 
 
 
 
Tip van de maand: Stel een e-mailalert in via index Advertsdata
 
Automatisch geïnformeerd worden over nieuwe jobs en potentiële nieuwe klanten
 
Bent u bekend met de functie "Infoagent" van index Advertsdata? Hiermee kunt u enorm veel tijd besparen bij het zoeken naar plaatsingsmogelijkheden en nieuwe klanten.

Zo werkt het:

Vul de functiebenaming en werklocatie in, selecteer de juiste filters en start de zoekopdracht. Klik links bij 'Resultaten verwerken' op 'Infoagent instellen': Zo ontvangt u dagelijks of op bepaalde dagen een nieuw overzicht in uw mailbox van actuele vacatures die interessant kunnen zijn voor uw kandidaten.

 
 
 
Het grootste voordeel voor u: U hoeft niet zelf te zoeken, want de Infoagent zoekt automatisch naar nieuwe vacatures en klanten. De tijd die u hiermee bespaart kunt u besteden aan andere zaken, bijvoorbeeld om nieuwe zakelijke strategieën uit te proberen, zoals profielverkoop, marketing via sociale media of rechtstreeks contact leggen.
 
 
 
 
 
 
Met index advertsdata komt u sneller aan nieuwe opdrachten, kan u de kandidaten beter plaatsen en verkrijgt u markttransparantie. Vraag nu uw gratis demo-toegang aan!
 
index Advertsdata is de perfecte oplossing voor uitgeverijen, jobbeurzen, uitzendkantoren en personeelsadvies, wanneer het erom gaat efficiënt en snel nieuwe klanten te winnen en om het overzicht van de actuele ontwikkelingen in de vacaturemarkt. Gewoon sneller naar de nieuwe opdracht – met index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -