Jobmarkt Newsletter
Danmark
Februar 2024

Jobmarked Danmark Februar 2024
 
 
Vore emner:
 
Interview med Berivan Duman fra DI
Nyt layout af jobannoncer fra virksomheders hjemmesider
Onlinekurser for succesfuld kundeerhvervelse
Udvikling på jobmarkedet: Januar 2024 sammenlignet med januar 2023
 
 

Interview med Berivan Duman – chefkonsulent fra DI
Hvordan udvikler personalebranchen sig i Danmark? Hvilke udfordringer står branchen over for? Og hvilke muligheder giver digitalisering og brugen af AI-teknologier?  

Portrait Berivan Duman

Vi har talt med DI-chefkonsulent Berivan Duman
om disse og andre spændende spørgsmål.
Eksperten og branchekenderen røber også
i interviewet, hvordan hun selv er kommet
ind i personalebranchen.

Gå her til interviewet!
 
 
 
 

Nyt layout af jobannoncer fra virksomheders hjemmesider
Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig som kunde at arbejde med index Advertsdata. For at give dig et bedre overblik har vi forbedret layoutet af jobannoncerne fra virksomhedernes hjemmesider – både i udskrifts- og fuldskærmsvisning. Informationer om virksomheden og kontaktpersoner vises øverst og selve annonceteksten nedenunder.   

Informér dig om de nye layout!
 
 
 
 
 
Onlinekurser for succesfuld kundeerhvervelse

 

Har du nye kollegaer, der ikke kender index Advertsdata endnu? Eller har du brug for at opfriske din viden om salgssystemet? Så tilmeld dig gerne til et af vores gratis onlinekurser!

Glæd dig f.eks. til at høre mere om følgende emner:

Aktiv placering: Hvordan du finder virksomheder, der søger netop de medarbejdere, du har i din kandidatdatabase. Du kan bl.a. også se, hvilke virksomheder der har forlænget deres annoncer på gebyrpligtige portaler, fordi de ikke har fundet nogen passende kandidater.

Kundeporteføljer: Du lærer, hvordan du markerer dine kunder i Advertsdata og modtager automatiske beskeder, når de slår nye stillinger op.

Erhvervelse af kunder via e-mail og telefon: Vi røber, hvordan du kan kontakte potentielle (nye) kunder, finde nye kontaktpersoner i index Advertsdata eller eksportere telefonlister eller lister til mailingkampagner.

Tilmeld dig gratis nu!
 
 
 
 
Nyt fra jobmarkedet:
Januar 2024 sammenlignet med januar 2024
Antallet af jobtilbud falder
 
Annonceomsætningen falder markant*
 

* Jobindex.dk, der har ligget øverst på salgsranglisten i begge år, havde 11 % færre jobopslag i januar 2024 end i samme måned året før. Desuden blev 76 % færre jobannoncer fornyet på jobindex.dk i januar end i januar 2023.

Jobannoncer og budget Basis: Analyse af 11 online kilder
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang! gratis demo-adgang
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+ 46 8 437 37 686  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Go to Top