Jobmarked Newsletter
Danmark
Maj 2024

Jobmarked Danmark April 2024
 
 
Vore emner:
 
Stor efterspørgsel efter AI-specialviden i Danmark
Feature: Opret en telefonliste i index Advertsdata
Onlinekurser for succesfuld kundeerhvervelse
Udvikling på jobmarkedet: april 2023 sammenlignet med april 2024
 
 

Stor efterspørgsel efter AI-specialviden i Danmark
Kunstig intelligens indtager erhvervslivet: Hvad enten det er ChatGPT til tekstgenerering, Midjourney til billedgenerering eller intelligente maskiner til en mere effektiv produktion – AI bliver mere og mere udbredt på mange forskellige områder.

Erhvervslivet har derfor i stigende grad brug for medarbejdere, der kan håndtere AI-baserede teknologier og videreudvikle de eksisterende systemer. Det fremgår tydeligt af den seneste arbejdsmarkedsanalyse fra stillingsmarkedsundersøgelsesfirmaet index Research. Vores researchere analyserede forekomsten af begreberne "kunstig intelligens", "KI" og de tilsvarende engelske oversættelser "artificial intelligence" og "AI" i offentligt opslåede stillingsannoncer i Danmark.

Mellem januar og april i år var der jobannoncer med krav om kendskab til AI relateret til faglærte inden for alle fag, idet annoncerne dog primært henvendte sig til specialister på de teknologiske, forretningsmæssige, tekniske og videnskabelige områder.
Vores anbefaling til dig: Opbyg en ansøgerpulje af kandidater med hang til AI, for dem er der stor efterspørgsel efter. Med nogle få klik i index Advertsdata kan du nemt finde de virksomheder, der søger folk med lige netop den profil. Du indtaster blot "kunstig intelligens", "KI", "artificial Intelligence" og "AI" under fanen "Annoncetekst".Start din research nu
 
 
 
 

Feature: Opret en telefonliste i index Advertsdata
Vil du gerne være i stand til at kontakte spændende virksomheder hurtigt på telefonen med dine kandidatforslag uden at spilde tid på at finde de personaleansvarliges telefonnumre? Så kan du med fordel bruge funktionen "Opret telefonliste" i index Advertsdata!
Telefonliste generieren


Sådan gør du: Indtast kandidatens stillingsprofil og det ønskede arbejdssted. Når du klikker på "Søg", viser vores salgssystem en liste med alle indrykkede jobannoncer relateret til den pågældende profil i byen eller i området.

Derefter sætter du flueben ved de stillingsannoncer, der passer til kandidaten, og klikker på "Opret telefonliste" i sidepanelet til venstre. Systemet opretter nu automatisk en liste med telefonnumrene på de relevante kontaktpersoner.

Det sparer dig for en masse tid i din research, så du kan koncentrere dig fuldt ud om de opsøgende telefonsamtaler!

Tip: Funktionen "Opret telefonliste" er ikke kun beregnet til annoncesøgning; den kan også bruges til virksomhedssøgning.

 
 
 
 
 
 
Onlinekurser for succesfuld kundeerhvervelse

 

Har du nye kollegaer, der ikke kender index Advertsdata endnu? Eller har du brug for at opfriske din viden om salgssystemet? Så tilmeld dig gerne til et af vores gratis onlinekurser!

Glæd dig f.eks. til at høre mere om følgende emner:

Aktiv placering: Hvordan du finder virksomheder, der søger netop de medarbejdere, du har i din kandidatdatabase. Du kan bl.a. også se, hvilke virksomheder der har forlænget deres annoncer på gebyrpligtige portaler, fordi de ikke har fundet nogen passende kandidater.

Kundeporteføljer: Du lærer, hvordan du markerer dine kunder i Advertsdata og modtager automatiske beskeder, når de slår nye stillinger op.

Erhvervelse af kunder via e-mail og telefon:Vi røber, hvordan du kan kontakte potentielle (nye) kunder, finde nye kontaktpersoner i index Advertsdata eller eksportere telefonlister eller lister til mailingkampagner.


Tilmeld dig gratis nu!

 
 
 
 
Nyt fra jobmarkedet:
april 2023 sammenlignet med april 2024
Fald i antallet af annoncer
 
Betydelig nedgang i annoncesalget*
 

* Årsagen til den kraftige nedgang i annoncesalget set i lyset af det moderate fald i antallet af annoncer: I april 2024 har de danske arbejdsgivere indrykket forholdsvis flere annoncer på gratis jobsites end i samme måned sidste år.

Jobannoncer og budget Basis: Analyse af 11 online kilder
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang! gratis demo-adgang
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+ 46 8 437 37 686  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
 
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -