Jobbmarknad Sverige
Februari 2024

Jobbmarknad Sverige Februari 2024
 
 
Våra teman:
 
Intervju med Berivan Duman på Dansk Industri
Ny layout av jobbannonserna på företagswebbplatserna
Onlinekurser för ännu framgångsrikare rekrytering
Utvecklingen på arbetsmarknaden
 
 
 
Intervju med Berivan Duman - chefskonsult på Dansk Industri
Nyligen talade vi med Dansk Industris chefskonsult Berivan Duman om situationen i Danmark. Hur utvecklas bemanningsbranschen i grannlandet? Vilka utmaningar står branschen inför i Danmark? Och vilka möjligheter erbjuder digitaliseringen och användningen av AI-teknik? Experten och branschkännaren avslöjar också hur hon själv hittade sin väg in i bemanningsbranschen

Portrait Berivan Duman

I en tid då arbetsmarknadens dynamik ständigt
förändras och behovet av en flexibel och
kvalificerad arbetskraft aldrig har varit större,
spelar rekryteringsföretagen en avgörande roll
i att forma framtidens arbetsmarknad.

Klicka här för intervjun!
 
 
 
 
 
 

Ny layout av jobbannonserna på företagswebbplatserna
Vi vill göra det så enkelt som möjligt för er, kära kunder, att arbeta med index Advertsdata. För att ge dig en bättre överblick har vi nyligen optimerat layouten av platsannonserna på företagswebbplatserna – såväl i utskrifts- som i helskärmsläge. Företagsuppgifterna och kontaktpersonerna hittar du överst, därefter följer den detaljerade annonstexten. 


Ta dig gärna en titt!
 
 
 
 
 
Onlinekurser för ännu framgångsrikare rekrytering

 

Har du nya kollegor som ännu inte känner till index Advertsdata? Eller behöver du en repetitionskurs i hur du använder vårt säljsystem? Anmäl dig då till en av våra kostnadsfria onlinekurser!

Du kan bland annat se fram emot följande input:

Active Placement: Hur du hittar företag som letar efter exakt de kandidater som finns i din kandidatpool. Du kommer bland annat att få se vilka företag som har förlängt annonser på betalportaler eftersom de förmodligen inte hittat lämpliga kandidater.

Kundportföljer: Du får lära dig hur du markerar dina kunder i Advertsdata och hur du får automatiska notiser när de utannonserar nya jobb.

Prospektering via mail och telefon: Vi berättar hur du kontaktar potentiella (nya) kunder, hittar nya kontakter i index Advertsdata och exporterar telefonlistor och listor för mailingkampanjer.

Registrera dig nu – kostnadsfritt!
 
 
 
 
Arbetsmarknadsutveckling:
Januar 2024 sammenlignet med januar 2023
Antalet lediga tjänster minskar
 
Även annonsomsättningen sjunker kraftigt*
 

Källa: Utvärdering av 3 tryckta medier, 26 online medier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata kan du boosta din nykundsprospektering, upselling & Cross-selling. Fokusera på företag som rekryterar, och matcha rätt företag till rätt person. Vår smarta data ger dig full koll på platsmarknaden och företag som rekryterar. Boka gratis demo nu!
 
index Advertsdata är den perfekta leads-lösningen för bemannings- och rekryteringsföretag, jobbportaler och förlag: snabb och effektiv prospektering via skräddarsydda leads samt en översikt över platsmarknadens aktuella trenderna. Boosta din försäljning - med index Advertsdata!
 
+ 49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
 
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -