Jobmarkt Newsletter
Nederland
Maart 2024

Niederlande-Newsletter März 2024 Optimaliseer je acquisitie-strategie met dynamische statistieken
 
 
ONZE THEMA'S:
 
AI-experts zijn zeer gewild
Nieuwe lay-out van vacatures op bedrijfswebsites
Open trainingen
Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt: februari 2023 vs. februari 2024
 
 

Nederland is dringend op zoek naar AI-experts
Sinds de lancering van ChatGPT is kunstmatige intelligentie niet meer weg te denken uit het dagelijkse kantoorleven. Maar ook in de productie kan AI werkprocessen efficiënter maken en routinetaken overnemen van medewerkers

Daarom focussen steeds meer Nederlandse bedrijven zich op AI. Ze zijn dringend op zoek naar experts in dit vakgebied voor het ontwikkelen, implementeren en succesvol toepassen van AI-technologieën.

De meest recente arbeidsmarktanalyse van ons HR-marktonderzoeksbureau index Research laat dit duidelijk zien: alleen al in februari vroegen 715 organisaties in het hele land om AI-expertise in de functie-eisen van ongeveer 2000 vacatures. Veruit de meeste waren gericht op IT'ers (255 vacatures). Deze werden gevolgd door projectmanagers (146 vacatures) en technische beroepen zoals ingenieurs en architecten (141 vacatures).

We raden je het volgende aan: Bouw een kandidatenpool van AI-experts op en plaats deze kandidaten specifiek bij bedrijven die op zoek zijn naar deze profielen. In index Advertsdata vind je deze organisaties in een handomdraai: maak eenvoudigweg een zoekopdracht aan voor de termen AI, artificiële intelligentie en kunstmatige intelligentie.
 
 
 
 
 

Nieuw design voor de lay-out van vacatures o  bedrijfswebsites
We willen het jou, onze klant, zo makkelijk mogelijk maken om te werken met index Advertsdata. Om je een beter overzicht te geven worden vacatures op bedrijfswebsites sinds kort in een geoptimaliseerde lay-out weergegeven, zowel in print als in full view. De bedrijfsgegevens en de contactpersonen staan bovenaan, met de gedetailleerde vacaturetekst eronderLees meer

 
 
 
 
Online training voor nog succesvollere acquisitie

 

Heb jij nieuwe collega’s die index Advertsdata nog niet kennen? Of wil je jouw kennis over het gebruik van ons salessysteem opfrissen? Meld je dan aan voor een van onze gratis online trainingen!

De volgende zaken komen onder andere aan bod:

Actieve plaatsing: Hoe vind je bedrijven die op zoek zijn naar exact die personen uit jouw kandidatenpool. Daarnaast zie je welke bedrijven uitgebreide advertenties hebben geplaatst op betaalde portals omdat ze geen geschikte kandidaten hebben gevonden.

Klantenportfolio's: Je leert hoe je jouw klanten in Advertsdata markeert en automatisch notificaties ontvangt wanneer zij een nieuwe vacature hebben uitgezet.

Acquisitie per e-mail of per telefoon: We laten je zien hoe je potentiële (nieuwe) klanten kunt benaderen, nieuwe contacten kunt vinden in index Advertsdata en bellijsten en lijsten voor mailcampagnes kunt exporteren.


Meld je nu gratis aan!

 
 
 
 
 
 
Stijging in vacatures
Duidelijke toename van vacatures
 
Advertentie-inkomsten stijgen nog sterker*
Bron: 17 online-media

*Reden voor de sterke stijging in advertentie-inkomsten: LinkedIn heeft zijn tarieven voor vacatureplaatsing aanzienlijk verhoogd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met index advertsdata komt u sneller aan nieuwe opdrachten, kan u de kandidaten beter plaatsen en verkrijgt u markttransparantie. Vraag nu uw gratis demo-toegang aan!
 
index Advertsdata is de perfecte oplossing voor uitgeverijen, jobbeurzen, uitzendkantoren en personeelsadvies, wanneer het erom gaat efficiënt en snel nieuwe klanten te winnen en om het overzicht van de actuele ontwikkelingen in de vacaturemarkt. Gewoon sneller naar de nieuwe opdracht – met index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
 
 
index Advertsdata - een service van index Internet und Mediaforschung GmbH  
  Friedrichstraße 62 ·  10117 Berlin · Directeuren: Jürgen Grenz en Oliver Saul

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Go to Top