Kerstmis staat voor de deur! Ook op de jobmarkt? Jobmarkt Nederland: Ontwikkeling vacaturemarkt – Kerst op de jobmarkt – Cijfer van de maand: 107 servers
 
 
Advertsdata
Jobmarkt Nederland
December 2019
 
 
 
Jobmarkt Newsletter
 
Kerstmis staat voor de deur!

Ook op de jobmarkt?
 
 
 
 
ONZE THEMA'S:
 
Ontwikkeling vacaturemarkt
Kerst op de jobmarkt
Cijfer van de maand: 107 servers
 
 
 
Ontwikkeling vacaturemarkt
Jobmarkt ontwikkelt zich negatief
 
Advertentieomzet eveneens gedaald
 
Jobadvertenties en advertentieomzetten,
Bron: evaluatie van 12 online-media
 
Meer informatie over de ontwikkeling van de vacaturemarkt in de afgelopen 12 maanden vindt u hier.
 
 
 
 
 
Kerst op de jobmarkt
 
Kerst op de jobmarkt
 
Nog maar een paar dagen, dan is het alweer kerst. Bij index zijn wij al lang in de kerststemming, maar is deze stemmige tijd ook op de jobmarkt een thema?

Wij hebben eens gekeken hoe vaak bedrijven vacatures uitschrijven, die betrekking hebben op de komende feestdagen. In november werd “Kerst” in 3.712 vacatures genoemd, bijvoorbeeld als de sollicitanten een kerstgratificatie werd geboden. Ook zijn er daarbij jobadvertenties vermeld voor tijdelijke werkzaamheden bij de pakketbezorging, de verkoop van kerstbomen en zelfs promotorjobs als kerstman.

 
 
 
In index Advertsdata kunt u dankzij de filters voor de advertentieteksten zoeken naar trefwoorden in de jobadvertenties. Voer gewoon een of meerdere trefwoorden in en start uw zoekopdracht. Bijvoorbeeld: als u een Java-expert wilt plaatsen, dient u absoluut het trefwoord “Java” in uw zoekopdracht op te nemen. U vindt dan de bedrijven, die specifiek medewerkers met deze vaardigheid nodig hebben.
 
Bron: evaluatie van 17 online-media
 
Meer informatie over de vacaturemarkt en index Advertsdata vindt u hier onder Actueel.
 
 
 
 
 
 
Cijfer van de maand
 
Onze gegevens over de jobmarkt worden op
in totaal 107 servers opgeslagen en verwerkt! Zij hebben er dit jaar al voor gezorgd, dat meer dan 38 miljoen jobadvertenties uit 10 Europese landen in de advertsdata van index te vinden zijn.

Cijfer van de maand
 
 
 
Terwijl onze servers tijdens de kerstdagen op volle kracht doorwerken, nemen wij een kleine pauze: tussen 24-12-2019 en 01-01-2020 is ons bedrijf gesloten, wij staan vanaf 02-01-2020 dan weer voor u klaar.

Ons gehele team wenst u fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar!
 
 
 
 
 
 
Met index advertsdata komt u sneller aan nieuwe opdrachten, kan u de kandidaten beter plaatsen en verkrijgt u markttransparantie. Vraag nu uw gratis demo-toegang aan!
 
index Advertsdata is de perfecte oplossing voor uitgeverijen, jobbeurzen, uitzendkantoren en personeelsadvies, wanneer het erom gaat efficiënt en snel nieuwe klanten te winnen en om het overzicht van de actuele ontwikkelingen in de vacaturemarkt. Gewoon sneller naar de nieuwe opdracht – met index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -