Sammenligning af regioner: Det var topbrancherne i første halvår 2019 Le terme « Brexit » apparu dans les annonces d'offre d'emploi
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
Oktober 2019
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
Sammenligning af regioner: Det var topbrancherne i første halvår 2019
 
 
 
 
Vore emner:
 
Udviklingen på jobmarkedet
Topbranche efter region
Månedens tip: Brug sorteringsfunktion
 
 
 
Udviklingen på jobmarkedet
Færre jobannoncer sammenlignet med samme måned sidste år
Annonceomsætninger ligeledes faldet
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarkedets udvikling i de sidste 12 måneder finder du her.
 
 
 
 
 
Sammenligning af regioner: Det var topbrancherne i første halvår 2019
 
Jo flere jobannoncer, der offentliggøres inden for en branche, jo bedre er chancerne for at ansætte kandidater hos disse arbejdsgivere. Vi har undersøgt, hvilken branche, der var den branche med de fleste jobannoncer i første halvår 2019 i hver af de danske regioner.

I Danmark var to brancher i spidsen: Når der ses bort fra den offentlige sektor, var topbranchen enten handels- eller forarbejdningssektoren. Inden for handelssektoren var der med mere end 820 annoncer flest jobannoncer i Region Hovedstaden. Med ca. 450 annoncer kommer forarbejdningssektoren bemærkelsesværdigt nok først ind på femtepladsen. I modsætning hertil, var den med ca. 370 annoncer i Midtjylland den branche med de fleste jobannoncer.

Måske er der jo i din region en branche, der ligger på førstepladsen, som ikke passer til dine eksisterende kunder. I dette tilfælde betaler det sig i særlig grad at gå de ansøgninger, som du modtager, grundigt igennem, og aktivt tilbyde dine medarbejdere til de virksomheder, der leder.

 
 
Procentvis andel af branchen ift. alle jobannoncer i en region
Analysetidsrum: 01.01.–30.06.2019
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
Advertsdata expert Dina El Mestikawy
 
Månedens tip fra
Dina El Mestikawy:

Med index Advertsdatas sorteringsfunktion bliver din rekvirering af nye kunder endnu mere effektiv
Efter du med index Advertsdata har identificeret de virksomheder, som leder efter din kandidat, er spørgsmålet: Hvilken virksomhed tager du først kontakt til?

Brug til det formål vores sorteringsfunktion! Her er det en særlig stor hjælp at sortere listen med resultater i firmasøgningen efter faldende annonceomsætning. De firmaer, der er mest tilbøjelige til at investere penge i deres rekruttering, bliver således vist først.

En anden mulighed er sorteringen efter „Antal stillinger (faldende)“, for på den måde at finde de virksomheder, der har det største behov for personale.
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -