Young Professionals søges: Efterspørgslen er størst i disse jobkategorier Young Professionals søges: Efterspørgslen er størst i disse jobkategorier
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
Marts 2020
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
 
Young Professionals søges:
 
Efterspørgslen er størst i disse jobkategorier
 
 
 
 
Vore emner:
 
Udviklingen på jobmarkedet
Top 5 jobkategorier for Young Professionals
Månedens tal: Jobannoncer i år 2019
 
 
 
Udviklingen på jobmarkedet
Flere jobannoncer sammenlignet med samme måned sidste år
 
Annonceomsætninger stiger ligeledes
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarkedets udvikling i de sidste 12 måneder finder du her.
 
 
 
 
 
Top 5 jobkategorier for Young Professionals
 
Arbejdsverdenen har brug for kvalificerede unge! I januar og februar i år blev der offentliggjort 615 ledige stillinger for Young Professionals i Danmark. De fleste ledige jobs befandt sig inden for området sundhed/medicin/socialt: De 211 annoncerede stillinger svarer til en andel på mere end 34 procent af alle jobtilbud til de nye på arbejdsmarkedet. Der var også et stort udvalg inden for salg (77 jobs) og inden for finans- og regnskabsvæsen/controlling/ forsikring (68 jobs). Også IT (61 jobs) og projektmanagement (42 jobs) efterspurgte Young Professionals.

Det er præcis inden for disse fem arbejdsområder, hvor også trainee- og juniorstillingerne skal findes. Hvis du har en passende kandidat, så prøv at søge efter de virksomheder, som offentliggør disse jobannoncer. For at gøre dette, skal du gå til index advertsdatas firmasøgning, indtaste lokationen for arbejdspladsen, og vælge karriereniveauet "Young Professionals". Du kan da kontakte disse firmaer direkte.

 
 

Top 5 jobkategorier for Young Professionals

Analysetidsrum: 01.01.2020 – 29.02.2020
Basis: Analyse af 8 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
 
 
Månedens tal: Jobannoncer i år 2019
 
index Advertsdata har i 2019 registreret 517.925 jobannoncer i Danmark. Disse blev offentliggjort af alt i alt 33.075 virksomheder.

 
Basis: 7 jobbørser, arbejdsformidlingen, samt ca. 8.000 virksomhedswebsites
Månedens tal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -