Sammenligning af regioner: Her er top erhvervsgrupperne Sammenligning af regioner: Her er top erhvervsgrupperne
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
Juni 2020
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
Sammenligning af regioner:
 
Her er top erhvervsgrupperne
 
 
 
 
Vore emner:
 
Jobmarkedets udvikling i maj
Top erhvervsgrupper pr. region
Månedens feature: Markering
 
 
 
Jobmarkedets udvikling i maj
Annoncering igen med et plus efter let tilbagegang
 
Annonceomsætninger stiger ligeledes
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 10 online kilder og ca. 1.900 firmaers hjemmesider
 
 
 
 
 
Top erhvervsgrupper pr. region
 
Jo flere penge virksomheder investerer i annoncering, jo større er behovet for fagfolk. Vi har undersøgt hvilke erhvervsgrupper, der i maj havde de største omsætninger med jobannoncer, og har her set på de enkelte regioner.

Resultatet: I 4 ud af 5 regioner blev der investeret flest penge på jobannoncer til medicinsk fagpersonale. Det er kun i Hovedstaden, at annonceomsætningen var størst inden for organisation/projektledelse.

Inden for disse erhvervsgrupper er der p.t. en særlig stærk efterspørgsel. Hos index advertsdata finder du de passende annoncer og virksomheder. Sådan fungerer det: Indtast en jobkategori og et arbejdssted og klik så på Søg. Brug her også filtrene i det venstre sidepanel.
 
 

Top erhvervsgrupper iht. annonceomsætning (uden vikar- og personaleservice)

Analysetidsrum: 01.05.2020 – 31.05.2020
Basis: Analyse af 8 online kilder
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
 
Månedens feature: Markering
Markeringen i index advertsdata fungerer som et bogmærke: Du kan gemme jobtilbud og firmaer i en gruppe, og på den måde nemmere finde dem igen. Ved første blik ser det måske ud som en lille feature, men den kan have en stor virkning – hvis man bruger den korrekt med henblik på salg.

Gem markering
Et par ideer:
  • Marker alle dine eksisterende kunder og opret en infoagent. Så snart din kunde har brug for nyt personale, ved du det med det samme og kan melde dig hos dem.
  • Du kan også gøre det samme med tidligere og potentielle kunder, så du med det samme aktivt kan tilbyde dem en passende medarbejder.
  • Opret en blackliste. Marker firmaer, som du ikke ønsker at behandle, og skjul dem via filtermarkeringen.
Prøv det med det samme: Vælg de passende annoncer eller firmaer, og klik så på „Gem markering“ til venstre for listen med søgeresultater. Under „Min Advertsdata“ kan du også dele markeringerne med dine kollegaer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -