Disse var de mest efterspurgte specialister i 2019 Disse var de mest efterspurgte specialister i 2019
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
Januar 2020
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
Top 3 jobkategorier:

Disse var de mest efterspurgte specialister i 2019
 
 
 
 
Vore emner:
 
Udviklingen på jobmarkedet
Top 3 jobkategorier i år 2019
Månedens feature: Forlænget annoncer
 
 
 
Udviklingen på jobmarkedet
Kraftigt opsving på jobmarkedet
Annonceomsætninger tydeligt steget
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarkedets udvikling i de sidste 12 måneder finder du her.
 
 
 
 
 
Top 3 jobkategorier i år 2019
 
Den første måned i det nye år er allerede forbi, men vi vil alligevel kaste et blik på 2019 igen. Hvilke specialister var mest efterspurgte? Vores jobmarkedsanalyse viser: Med over 52.000 annoncer blev det største antal jobannoncer rettet mod medarbejdere inden for sundheds-, medicinal- og socialsektoren. Dette efterfølges af jobkategorien organisation/projektledelse med omkring 35.300 annoncer. Markedsføring/salg er på tredjepladsen med næsten 23.300 annoncer.

Det er også interessant at se, hvor stor andelen af forlængede annoncer var. I erhvervsgruppen sundhed, medicin og socialt, blev der med knap 3 procent kun forlænget nogle få annoncer efter udløbet af en løbetid i en jobbørs eller avis, for eksempel efter 90 dage. For projektmanagement var dette tal lidt over 5 procent. I modsætning hertil blev næsten hver 10. jobannonce inden for salg forlænget. Nøgletallet tydeliggør endnu engang, hvor svært det er for virksomheder og personaleudbydere at rekruttere disse specialister.

 
 

Top 3 jobkategorier med antal jobannoncer og andel af forlængede annoncer

Analysetidsrum: 01.01.2019–31.12.2019
Basis: Analyse af 9 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
 
Månedens feature: Forlænget annoncer
De udvidede annoncer er en funktion i index Advertsdata, som du også kan bruge til din kundeundersøgelse og -akkvisition. På denne måde identificerer du målrettet de virksomheder, der har de største problemer med at udfylde en bestemt position.
 

For eksempel:

Du vil placere din kandidat, der er elektriker. Gå ind på "Søg stillinger", og indtast nøgleordet "elektriker", samt den ønskede arbejdsplads. Aktivér feltet "kun forlængede annoncer" under "Flere filter".

Derefter vises alle aktuelle ledige stillinger, der allerede er forlængede, fordi der ikke blev fundet nogen passende kandidater.
Forlænget annoncer
 
Det er lige præcis disse virksomheder, som du derefter aktivt tilbyder din kandidat - fordi du her har de bedste chancer for en vellykket placering, da de allerede har investeret tid og penge i personalesøgningen. Kontaktoplysningerne finder du i index Advertsdata direkte til venstre for jobannoncen.
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -