Det er snart jul! Og på jobmarkedet? Jobmarked Danmark: Jobmarkedet udvikler sig positivt – Jul på jobmarkedet – Månedens tal: 107 servere
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
December 2019
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
Det er snart jul!

Og på jobmarkedet?
 
 
 
 
Vore emner:
 
Udviklingen på jobmarkedet
Jul på jobmarkedet
Månedens tal: 107 servere
 
 
 
Udviklingen på jobmarkedet
Jobmarkedet udvikler sig positivt
 
Annonceomsætninger stiger ligeledes
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarkedets udvikling i de sidste 12 måneder finder du her.
 
 
 
 
 
Jul på jobmarkedet
 
Jul på jobmarkedet
 
Kun få dage tilbage, og så er det virkelig jul igen. Hos Advertdata har vi længe været i julestemning, men sætter juletiden også sit præg på jobmarkedet?

Vi har kastet et blik på, hvor ofte virksomheder offentliggør ledige stillinger, som er forbundet med den forestående højtid. I november blev "Jul" nævnt i 1.377 jobtilbud – for eksempel jobannoncer til vikarer til pakkelevering, juletræssalg, og endda også promoter-jobs som julemand.
 
 
 
I index Advertsdata kan du vha. annoncetekst-filteret foretage in stikordssøgning i jobannoncerne. Indtast blot en eller flere søgeord og start søgningen. For eksempel: Hvis du ønsker at placere en Java-ekspert, er det vigtigt, at du integrerer søgeordet „Java“ i din søgning. Du vil så finde de virksomheder, som specielt søger medarbejdere med denne kvalifikation.
 
Basis: Analyse af 11 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
 
 
Månedens tal
 
Vores data vedr. jobmarkedet bliver alt i alt gemt og bearbejdet på 107 servere! Disse har alene i dette år sørget for, at det var muligt at finde over 38 millioner jobannoncer fra 10 europæiske lande i index Advertsdata.

Månedens tal
 
 
 
Mens vores servere arbejder flittigt julen over, holder vi en lille pause: Mellem den 24.12.2019 og den 01.01.2020 holder vi ferielukket, men fra den 02.01.2020 står vi igen til rådighed for dig.

Vi ønsker dig alle herfra en rigtig glædelig jul og et godt nytår!
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -