Hver krise har også muligheder: Her søges personale og tages penge i hånden Hver krise har også muligheder: Her søges personale og tages penge i hånden
 
 
Advertsdata
Jobmarked Danmark
April 2020
 
 
 
index Jobmarked Newsletter
 
Hver krise har også muligheder:
 
Her søges personale og tages penge i hånden
 
 
 
 
Vore emner:
 
Udviklingen på jobmarkedet
Investering i jobannoncer - Top 5 jobkategorierne
Månedens tip: Hvordan du kommer styrket ud af coronakrisen
 
 
 
Udviklingen på jobmarkedet
Tilbagegang i annonceringen
 
Annonceomsætninger sunket
 
Jobannoncer og budget,
Basis: Analyse af 6 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarkedets udvikling i de sidste 12 måneder finder du her.
 
 
 
 
 
Investering i jobannoncer: Disse fem jobkategorier ligger i spidsen
 
På trods af den spændte økonomiske situation, er mange virksomheder stadig på udkig efter nye medarbejdere. I marts var den samlede omsætning med jobannoncer i Danmark, uden hensyntagen til vikar- og personaleserviceudbydere, på næsten 25,5 millioner kroner. Med næsten 4,9 millioner DKK, brugte danske virksomheder flest penge på annoncer for projektmanagere. Niveauet var ligeledes højt inden for sundheds- og socialsektoren (næsten 4,8 mio. DKK), udsprunget af det i øjeblikket presserende behov for lægevidenskabeligt personale, og i de tekniske erhverv (ca. 4,1 mio. DKK). Det samme er gældende for inden for IT/telekommunikation og ledelse (ca. 2,8 mio. DKK hver).

Disse tal viser: Der investeres stadig rigeligt i rekruttering. For tiden er der stor søgning efter medarbejdere inden for de ovennævnte arbejdsområder – og derfor er dine chancer for at placere kandidater særlig gode her.

 
 

Top 5 jobkategorier efter annonceomsætninger

Analysetidsrum: 01.03.2020 – 31.03.2020
Basis: Analyse af 9 jobportaler
 
Flere oplysninger om jobmarked og index Advertsdata finder du her under actuelt.
 
 
 
 
 
Månedens tip: Hvordan du kommer styrket ud af coronakrisen
 
Vi mærker alle lige nu følgerne af coronakrisen. Hvad der ofte glemmes, er: At enhver krise har også vindere. Dette kommer netop an på, hvilke tiltag man tager nu.

Vores tip i denne måned er ganske enkel: Vær aktiv! Vent ikke på, at dine kunder kommer til dig med en ordre, men se efter muligheder for selv at placere dine kandidater. Dette lykkes nemmest for dig med index Advertsdata: I vores jobdatabase kan du finde de virksomheder, der leder efter medarbejdere i den aktuelle fase, og kan kontakte dem direkte.

Udnyt tiden på en fornuftig måde, og få det bedste ud af situationen! Hvis du stadig har brug for støtte - f.eks. yderligere data om den aktuelle jobmarkedsudvikling eller salgstips til din erhvervelse - så kontakt os.


Månedens tip
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata får du hurtigere nye ordrer, kan bedre placere dine kandidater og opnår markedstransparens. Rekvirer straks din gratis demo-adgang!
 
index Advertsdata er den perfekte løsning for forlag, jobbørser, vikarbuereauer og personalerådgivere, når det handler om effektiv og hurtig tilgang af nye kunder og om oversigt over de aktuelle udviklinger indenfor jobmarkedet. Bare hurtigere succes med nye ordrer – med index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -