Jobmarkt Newsletter
Nederland
November 2023

JobMarkt Newsletter Marché de l'emploi Netherland November 2023 Optimaliseer je acquisitie-strategie met dynamische statistieken
 
 
ONZE THEMA'S:
 
Diepgaande analyses met dynamische statistieken
Whitepaper “5 Kernvragen over modern leiderschap”
Online training voor nog succesvollere acquisitie
Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt: oktober 2022 vs. oktober 2023
Coming soon: index Advertsdata en Bullhorn bundelen hun krachten
 
 

Diepgaande analyses met dynamische statistieken
Of je nu een nieuwe branche wil openen, nieuwe markten wil aanboren of de concurrentie wil analyseren: De statistieken in index Advertsdata brengen de meest relevante cijfers, gegevens en feiten die onmisbaar zijn voor jouw zakelijke strategie nu nog beter in beeld.

Om je nog betere analyses te kunnen bieden, hebben we onze statistiek-functie in index Advertsdata volledig geoptimaliseerd. Jouw voordeel: nog betere prestaties, intuïtiever gebruik en uitgebreidere inzichten in de belangrijkste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over de nieuwe functies
 
 
 
 
 

Whitepaper „5 Kernvragen over modern leiderschap“
Je hoort het overal: ‘De markt is volop in ontwikkeling!’ Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je door deze veranderingen niet buitenspel komt te staan? Managers
die de uitdaging aangaan, kunnen een enorm potentieel ontketenen.

Wij willen je zo goed mogelijk ondersteunen bij de veranderingen op de banenmarkt. In ons nieuwe whitepaper bespreekt index-CEO Oliver Saul daarom de 5 kernvragen over modern leiderschap en geeft praktische adviezen gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als manager:

Controle of vertrouwen?

Hoe eerlijk is gelijke behandeling?

Werkrelaties: vriendschappelijk of zakelijk?

Om de antwoorden op deze en andere vragen te ontdekken kun je hier het whitepaper downloaden!
 
 
 
 
Vergroot je succes met de online trainingen op index Advertsdata

 

De troef van de succesvolste recruitmentbureaus voor het actief plaatsen van kandidaten: profielmarketing. Op deze manier houden zij de teugels in handen en zijn ze minder afhankelijk van inkomende opdrachten.

In onze volgende gratis online trainingen in december leer je door middel van concrete voorbeelden hoe je ons digitaal salessysteem index Advertsdata gebruikt om geschikte organisaties voor jouw kandidaten te vinden en meer plaatsingen te realiseren.

Boek hier je gratis online training!
 
 
 
 
 
 
Stijging in vacatures
Flinke groei in advertentieinkomsten
 
Flinke groei in vacatures
Bron: 17 online-media
 
 
 
 
 
Coming soon: index Advertsdata en Bullhorn bundelen hun krachten
Voor ons een partnership, voor de kandidaatplaatsing van HR-dienstverleners een briljante booster: index Advertsdata is nu op de Duitse markt naadloos geïntegreerd in de recruiting-software van Bullhorn Connexys. Dankzij de geautomatiseerde processen en het gebruik van AI kunnen HR-dienstverleners beschikbare sollicitanten uit hun kandidatenpool nog preciezer plaatsen en lucratieve leads genereren.

Ons management is van plan deze samenwerking met Bullhorn uit te breiden naar de Nederlandse markt. Stay tuned, we houden je op de hoogte!
 
 
 
 
 
 
 
Met index advertsdata komt u sneller aan nieuwe opdrachten, kan u de kandidaten beter plaatsen en verkrijgt u markttransparantie. Vraag nu uw gratis demo-toegang aan!
 
index Advertsdata is de perfecte oplossing voor uitgeverijen, jobbeurzen, uitzendkantoren en personeelsadvies, wanneer het erom gaat efficiënt en snel nieuwe klanten te winnen en om het overzicht van de actuele ontwikkelingen in de vacaturemarkt. Gewoon sneller naar de nieuwe opdracht – met index Advertsdata!
 
+49 30 390 88 325  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Go to Top