Det är snart jul! Och på jobbmarknaden? Jobbmarknad Sverige: Stark tillbakagång på jobbmarknaden – Jul på jobbmarknaden – Månadens siffror: 107 servrar
 
 
Advertsdata
Jobbmarknad Sverige
December 2019
 
 
 
index Jobmarknad Newsletter
 
Det är snart jul!

Och på jobbmarknaden?
 
 
 
 
Våra teman:
 
Platsmarknadens utveckling
Jul på jobbmarknaden
Månadens siffror: 107 servrar
 
 
 
Platsmarknadens utveckling
Stark tillbakagång på jobbmarknaden
 
Även annonsintäkterna minskade tydligt
 
Lediga platser och annonsintäkterna,
Källa: utvärdering av 4 tryck- och 22 onlinemedier
 
Du hittar mer information om platsmarknadens utveckling under de senaste 12 månaderna här.
 
 
 
 
 
Jul på jobbmarknaden
 
Jul på jobbmarknaden
 
Bara några dagar till sedan är det faktiskt redan jul. Vi på index har redan varit i julstämning länge, men är denna fridfulla tid också något som gäller för jobbmarknaden?

Vi har tittat på hur ofta företag annonserar ut platser som är relaterade till de kommande helgdagarna. I november nämndes ”jul” i 2 095 platsannonser – till exempel när företag erbjuder jobb inom paketleverans, julgransförsäljning och promoter-jobb som jultomte.

 
 
 
I index Advertsdata kan du tack vare filtret ”Annonstext” söka efter nyckelord i platsannonser. Ange helt enkelt bara ett eller flera nyckelord och starta sökningen. Till exempel: Om du vill placera en Java-expert bör du absolut ta med nyckelordet ”Java” i din sökning. Du hittar då de företag som specifikt behöver anställda med denna kompetens.
 
Källa: utvärdering av 4 tryck- och 27 onlinemedier
 
Mer information om jobbmarknaden och om index Advertsdata hittar du här på aktuellt.
 
 
 
 
 
 
Månadens siffror
 
Vår data om jobbmarknaden lagras och behandlas på totalt 107 servrar! I år har de redan sett till att mer än 38 miljoner platsannonser från 10 europeiska länder finns i index Advertsdata.

Månadens siffror
 
 
 
Medan våra servrar fortsätter sitt flitiga arbete under julen kommer vi att ta en liten paus: Mellan 24 december 2019 och 1 januari 2020 har vi semesterstängt, från och med 2 januari 2020 står vi åter till tjänst.

Hela vårt team önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!
 
 
 
 
 
 
Med index Advertsdata kan du boosta din nykundsprospektering, upselling & Cross-selling. Fokusera på företag som rekryterar, och matcha rätt företag till rätt person. Vår smarta data ger dig full koll på platsmarknaden och företag som rekryterar. Boka gratis demo nu!
 
index Advertsdata är den perfekta leads-lösningen för bemannings- och rekryteringsföretag, jobbportaler och förlag: snabb och effektiv prospektering via skräddarsydda leads samt en översikt över platsmarknadens aktuella trenderna. Boosta din försäljning - med index Advertsdata!
 
+ 46 8 437 37 686  |  contact@advertsdata.com  |  www.advertsdata.com
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -